Casual, relaxat si modern – stilul ideal pentru fiecare zi

In ultimii ani, moda a cunoscut o schimbare majora a regulilor si a rigorilor impuse. Evenimentele mondene si codurile vestimentare pentru serviciu sau pentru o iesire de seara au devenit mult mai permisive, iar stilul casual chic a devenit unul dintre cele mai importante repere stilistice. Asortand sau accesorizand intr-un anumit mod, putem folosi piese in croiuri comode si in linii relaxate pentru crearea unor tinute potrivite oricarui eveniment.

Bluzele cu un croi lejer si un imprimeu multicolor sunt ideale pentru un outfit casual si le putem purta in doua stiluri diferite: cu o pereche de jeansi uni, daca dorim sa obtinem un look adaptabil oricarei iesiri de zi, sau cu o pereche de pantaloni cu imprimeu intr-o culoare contrastanta, daca dorim sa obtinem o tinuta glam si extrem de chic.

Daca optam pentru o bluza cu un imprimeu subtil, putem miza pe un outfit creat cu o a doua piesa uni pentru o zi la serviciu, sau pentru o intalnire formala.

bluza-imprimeu  bluza-imprimeu

bluza-imprimeu-sense  bluza-imprimeu-sense

Rochiile cu un croi suprapus si cu un cordon in talie pot fi purtate, in functie de accesorizare, in orice moment al zilei. Un model midi vaporos poate fi completat de o pereche de pantofi sport si o geanta de dimensiuni mici pentru un stil modern de zi, in timp ce rochiile din materiale usor mai rigide aduc o tusa eleganta tinutei.

Verdele este una dintre culorile pe care nu le putem omite din garderoba sezonului primavara-vara 2019, designerii sugerand sa accesorizam aceasta nuanta cu o pereche de pantofi maro. Daca dorim sa mentinem o nota stilistica discreta, potrivita si unui stil business, putem opta pentru o rochie bej sau maro, culori la fel de des intalnite in tendintele acestui sezon.

rochie-midi  rochie-midi

rochie-midi  rochie-midi-verde-sense

Primavara si toamna sunt sezoanele in care putem profita la maximum de tricotul subtire. Iar daca alegem topuri sau cardigane in nuante calde, sau chiar in culoarea anului, living coral, vom avea garantia unui look modern, usor de creat.

Bluzele lungi cu un croi drept sau usor evazat pot schita un outfit casual perfect incadrat in tendintele primavara-vara daca alegem sa asortam cu o fusta midi cu print floral. Purtat peste o camasa uni sau cu imprimeu, cardiganul intr-o nuanta de oranj, corai sau rosu va deveni nota de culoare necesara unei tinute office, putand fi la fel de corect asortat unei perechi de jeansi sau unui pantalon negru.

bluza-oranj-tricot  cardigan-oranj-tricot

bluza-oranj-tricot-sense  cardigan-oranj-tricot-sense

Topurile cu buline nu pot lipsi din nicio garderoba. Iar combinatia alb-negru transforma aceste piese intr-un trend in sine pe care ne putem baza si in acest an.

O camasa, o bluza sau un top polka dots in acest duo ne poate ajuta sa obtinem rapid si usor un stil office cu o pereche de pantaloni sau cu o fusta neagra, uni. Pentru iubitoarele celor mai chic combinatii stilistice, topurile cu buline pot fi purtate si in acest sezon in look-uri demne de revistele glam alaturi de un pantalon cu dungi sau de o fusta polka dots in culori diferite.

bluza-buline  bluza-buline

bluza-buline  bluza-buline-sense

Piesele cu dungi verticale nu sunt ideale doar pentru femeile care doresc sa creeze imaginea unei siluete mai inalte si mai subtiri, ci si pentru acelea dintre noi care doresc sa obtina rapid un outfit chic, modern si foarte relaxat.

Moda primavara-vara 2019 ne propune topuri scurte in culori statement pe care le putem purta cu jeansi cu talie inalta, dar si topuri lungi de tip tunica. Oscar de la Renta este unul dintre numele care confirma trendul pieselor cu dungi prin topuri allb-negre cu franjuri care vor schita un look chic, feminin si perfect pentru zilele calde alaturi de o pereche de pantalonii albi din in.

bluza-dungi  bluza-dungi

bluza-dungi-sense  bluza-dungi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.