Campanie Sf. Mihail si Gavril 2015

REGULAMENT CAMPANIE

 „Sf.Mihail si Gavril ”

 

Articolul 1 – Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinele Sense si pe www.blog.fashionsense.ro .

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. 

Art.2.1. Campania se desfasoara in perioada 7-8.11.2015  in magazinele Sense.

Art.2.2. Perioada de utilizare a voucherelor este 7.11-31.12.2015.

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

Art.3.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza produse Sense in valoare de minim 200 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada 7-8.11.2015.

 

Articolul 4. – Mecanismul campaniei

Art.4.1. La achizitionarea oricaror articole nereduse din colectia noua (sezon iarna 2016) in valoare minima de 200 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada anterior mentionata, cumparatorul va primi un voucher cadou in valoare de 40 lei, valabil in magazinele Sense.

 

Art.4.2. Voucherul este valabil in perioada 7.11-31.12.2015  pentru o singura utilizare. Voucherele pot fi preschimbate numai in produse, iar suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea.

Art.4.3.  Voucherul nu este nominal, acesta putand fi transmisibil.

Art.4.4. Pentru achizitiile facute in magazinul online, cumparatorul va primi un cod de discount in valoare de 40 de lei, pe care il va putea folosi pentru achizitiile ulterioare, pana in data de 1.01.2016.

 

Articolul 5. Limitarea raspunderii 

Organizatorul campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

5.1. Pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei;

5.2 Organizatorul nu va fi obligat sa accepte voucherele falsificate sau deteriorate;

5.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului;

5.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

Articolul 6. Informarea publicului 

Art.6.1. Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe pagina www.blog.fashionsense.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 7. Intreruperea Campaniei

 

Art.7.1. Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.blog.fashionsense.ro si semnalizare in magazin.

 

 

Art. 8. Litigii

 

Art.8.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.