Cadouri trendy sub 150 lei

Luna decembrie este perioada cea mai frumoasa din an, pentru un motiv general acceptat: Cadourile. Copii sau adulti, batrani sau tineri, toata lumea este fermecata de placerea de a darui si de a primi. Fiica mea mi-a trimis un mesaj emotionant:„Cumparaturile de Craciun sunt dificile, atunci cand mama ta merita o insula si tu nu iti permiti decat o lumanare parfumata…” si i-am raspuns ceea ce ar spune orice mama- Iubita, valoarea unui cadou nu sta in latura lui materiala!

gift-ideas

Toti ne-am dori sa daruim celor dragi cat mai multe cadouri, dar, din motive pe care este bine sa nu le cunosca cei mici, Mos Craciun nu livreaza chiar gratis in stanga si in dreapta. Asadar, luna decembrie devine luna bugetului istet organizat, astfel incat sa nu urmeze un ianuarie deprimant. Pana in 150 lei, puteti cumpara carti, lumanari parfumate dupa cum au si hotararat unii studenti, cani cu mesaje emotionante, dulciuri sau…pulovere de calitate superioara, fabricate in Romania.

christmas-gift-4

Smirodava este, daca nu ma insel, singura fabrica romaneasca de tricotaje din Romania, cu o activitate neintrerupta din anul 1977. Este si anul nasterii mele, daca ne referim la coincidente de viata, deoarece eu sunt designerul productiei interne Smirodava, respectiv linia de tricotaje Sense. De ce ar trebui sa cumparati un pulover Sense de Craciun? Pentru simplu fapt ca este un produs de sezon, poate fi purtat pana in primavara, dar, mai presus de orice, este lucrat la un nivel de calitate comparabil cu cel al marilor branduri internationale, din fire naturale, aceleasi din care se produc tricotajele Stefanel sau MaxMara.

christmas-gift

 

Cele mai multe preturi variaza intre 96 si 150 de lei iar compozitia este cu adevarat punctul forte al liniei: mohair, casmir in amestec cu lana, lana 100%, bumbac, casmir cu viscoza, acryl superior cu lana,…. De asemenea, va fi disponibil si un model special de Craciun, puloverul Sugarplum, in doua culori: rosu si navy, cu motive traditionale, specifice Sarbatorilor. (Sugarplum, daca nu stiai, este asistenta doamnei Craciun, in traditia scandinava.)

christmas-gift2

O marca romaneasca se construieste destul de greu si ma bucura faptul ca anul 2017 inseamna si 10 ani de magazine Sense in Romania. Daca ar fi sa rememorez toate momentele placute din echipa Sense, cred ca as putea sa scriu la acest articol pana maine, important este insa faptul ca am demonstrat cum moda de calitate poate fi produsa si pentru piata noastra , cu operatori exclusivi romani, design romanesc si cumparatori care apreciaza aceste aspecte.

christmas-sense

 

Credite: Andrea Tincu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.