Boho Chic

View Gallery
13 Photos
Boho Chic
Blue night

Boho Chic
Genny

Boho Chic
Iris

Boho Chic
Lovely

Boho Chic
Sarra

Boho Chic
Sasha 1

Boho Chic
Sasha 2

Boho Chic
Summer Time

Boho Chic
Violeta

Boho Chic
1

Boho Chic
2

Boho Chic
3

Boho Chic
A Day in Africa

In fiecare sezon, brandul romanesc Sense, sub conducerea creativa a designer-ului Andreea Tincu, iti propune o serie de colectii capsula, inspirate din tendintele internationale si adaptate particularitatilor femeilor din Romania. Liniile  Sense sunt lucrate exclusiv in fabricile proprii din Romania, un aspect important pentru profilul brand-ului.  In paralel, Sense importa materiale si fire de la fabrici cu vechime din Europa, dintre care cele italiene sunt de departe cele mai importante. Poti admira colectia in magazinele Sense din toata tara dar si in magazinul online, www.fashionsense.ro, cu o sectiune importanta de Noutati, in care sunt expuse, saptamanal, modele noi.

Tendinta  Boho Chic este importanta  in vara 2016 si o regasim in multe colectii internationale. Gucci, Michael Kors, Etro sau Alberta Ferretti sunt cateva nume  in colectiile carora poti admira modele Boho.

3

Daca nu stiai, Boho-chic este tendinta care a preluat moda hippie si a continuat pe aceeasi directie, foarte creativa si expresiva plastic. Multe elemente populare in anii ’60, precum pantalonii evazati, rochiile maxi cu imprimeuri intens colorate sau, din contra, modelele din in alb, cu broderie french si accesorii din lemn, lucrate eventual manual, sunt reinterpretate special in stilul contemporan.  Mai mult, curentul Boho-chic are anumite particularitati ce tin de  bohemian style, foarte importante in originalitatea noului trend.

Rochia este vedeta colectiei capsula si o poti gasi in diverse lungimi, dintre care cea maxi este, fara indoiala, un must have al garderobei tale de vacanta sau plimbare. Vei fi admirata in rochia Iris, cu printul inspirat din aceasta floare si pe care o poti accesoriza cu bijuterii din lemn, handmade. Motivul arabesque este caracteristic acestui stil, iar rochia Blue Night, cu accente negre in decolteu, are printul inspirat din acest motiv si o linie evazata, foarte confortabila, dar chic. Regasesti motivul in fusta Sarra  si in bluza Genny, din materiale naturale, perfecte pentru zilele caniculare.

Rochia Lovely are un bolero inclus in model si un print floral delicat si fin, cu accente albastre tip borduri. O poti purta la saboti cu talpa din lemn, dar si la balerini comozi.

Vascoza este un material natural, foarte placut pentru piele si folosit mult in colectie. Rochia Summer Time, cu degradeuri intense si borduri cu elemente geometrice, este o alegere foarte potrivita in zilele de canicula care vor urma. O poti purta, bineinteles, si in serile racoroase, asortand un cardigan uni, intr-una din culorile printului.

Daca preferi rochiile midi, poti alege modelele Sasha sau Violeta, din bumbac captusit cu vascoza. Au imprimeuri estivale, vesele, cu flori de diverse marimi, dintre care iti poti alege varianta preferata.

Bluzele din grupa Boho Chic au manecile evazate si forma inspirata din ie sau tunica. Au printuri vesele si diverse aplicatii din dantela natur de bumbac, putand fi purtate la pantaloni evazati sau drepti, din in sau denim. La aceste bluze, foarte potrivita este fusta A Day in Africa, drepta, din in, cu siret decorativ si o culoare absolut superba- ocru auriu.

Colectia va fi updatata pe tot parcursul sezonului cu noutati, inclusiv produse clasice din in, pantaloni intr-o cromatica inspirata de natura, sarafane si jachete.

Boho-chic este un stil de care te vei indragosti deoarece are ceva de demult, un aer retro si o amprenta foarte calda. O persoana imbracata in Boho style  te face sa zambesti, imaginatia ta  fiind singura regula a unui look final reusit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.