Bluzele office chic ale primaverii

Primavara este sezonul in care garderoba primeste o noua identitate, o noua expresie in acord cu tendinte fresh, culori de tranzitie si croieli din ce in ce mai vaporoase. Pentru acest sezon, clasicul primeste o tusa calda, iar stilul office isi insuseste accente din ce in ce mai chic si mai versatile.

Camasile si bluzele albe sunt de fiecare data o alegere potrivita pentru o tinuta de birou. Acum cu maneci 3/4 sau din materiale subtiri, vaporoase, pot avantaja orice silueta. Modelele ample sau drepte purtate cu pantaloni tigareta sunt un plus pentru persoanele care vor sa mascheze zona taliei, in timp ce o fusta cu talie inalta va evidentia silueta. Combinatia dintre o camasa alba si o pereche de pantaloni drepti sau evazati este una dintre cele mai moderne idei de styling, iar combinatiile cromatice sunt nelimitate. De la all white la alb-negru sau alb-culoare puternica.

bluza-alba bluza-alba bluza-alba

blua-alba-sense bluza-alba-sense

Modelele florale, din ce in ce mai colorate, reprezinta cel mai bine trecerea de la clasicul still office la cel modern. Tinutele de birou permit asortarea atat cu o pereche de pantaloni conici cat si cu o fusta midi. Lucrul de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un astfel de model este cromatica celei de-a doua piese. Iar pentru ca o bluza florala este descrisa de cel putin doua culori, este indicat ca piesa care completeaza tinuta sa fie uni, iar outfitul sa insumeze nu mai mult de trei culori.

bluza-florala-aniston bluza-florala

bluza-florala-sense bluza-florala-sense

O culoare indrazneata si in acelasi timp temperata este un atu deseori intimidant al tinutelor office. O bluza sau o fusta intr-o astfel de culoare atrage subtil atentia, revigoreaza look-ul, iar alaturi de o piesa clasica reprezinta o tinuta ideala pentru serviciu. Iar intre un outfit office chic astfel compus si unul urban diferenta este, de cele mai multe multe, data de un accesoriu statement.

alb6  fusta-sense-burgundy bluza-burgundy-sense

Materialele fine precum satinul sau matasea si un imprimeu precum cel polka dots sunt o combinatie reprezentativa pentru tinutele care vor sa imprumute atat din stilul office cat si din cel casual chic. O bluza cu imprimeu polka dots avantajeaza in special persoanele care vor sa adauge volum in partea superioara si poate fi purtata atat la fuste cu talie inalta cat si cu o pereche de pantaloni conici.

bluza-polka bluza-polka  bluza-polka

bluza-polka-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.