Animal Print-trendul IT care isi anunta revenirea in 2018

Modelul animal print, asociat de cele mai multe ori cu leopard print, a fost considerat unul dintre cele mai pretentioase, dar si cele mai controversate. Moda lui 2018, insa, il propune ca un imprimeu pe care ne putem baza in orice stil, de la cele mai classy, la cele office sau urbane. Iar designerii si fashionistele demonstreaza cel mai bine cum poate fi valorizat la maximum.

Stillul classy. Pentru un outfit elegant de oras sau de serviciu, o bluza animal print poate fi purtata cu o pereche de pantaloni albi cu un croi drept sau o fusta alba midi. Accesoriile bej, maro sau negre intregesc ideal tinuta, accentuand nota clasica.

Asortarea cu o piesa neagra este la fel de potrivita, mai ales daca este vorba despre o bluza cu guler inalt sau o fusta conica. Pastrand cromatica intr-o zona alb-negru-maro si croiul intr-o directie clasica, look-ul obtinut va fi unul sofisticat, perfect pentru o zi la birou sau o iesire posh.

bluza-animal-print  bluza-animal-print

fusta-animal-print   bluza-animal-print

Stilul casual. Un stil relaxat care include o piesa animal print poate fi obtinut usor cu ajutorul unei a doua piese intr-un croi cat mai lejer. Poate fi o pereche de jeansi, un tricou alb uni sau un pulover basic.

Pantofii cu toc gros sau kitten si gentile oversized sunt accesoriile pe care ne putem baza in obtinerea unei tinute cu o nota feminina, dar pastrata in jurul unui stil casual urban.

bluza-animal-print  fusta-animal-print

fusta-animal-print  fusta-animal-print

Accesorii animal print. Printre accesoriile care definesc trendurile 2018, pantofii Bottega Veneta sau Chloe revin in atentia fashionistelor prin modele cu varf ascutit si barete inguste. Aceste detalii ii recomanda unor tinute elegante cu rochii sau fuste midi, dar si cu pantaloni palazzo sau cullotes.

Cromatica devine mai permisiva si in cazul gentilor pentru care sunt propuse culori ca violet sau galben sau animal print ca textura, asa cum prezinta Gucci.

sandale-bottega-veneta  sandale-animal-print

geanta-bottega-animal-print  geanta-animal-print-texture-gucci

Jachetele animal print. Fie ca vorbim despre jachete sau paltoane, o astfel de piesa animal print este fara nicio indoiala un item statement. Oscar de la Renta o aduce alaturi de piese clasice alb-bej pentru un look modern cu tuse elegante, in timp ce Louis Vuitton abordeaza un stil indraznet cu rochii midi pe corp si botinele IT ale acestui an, cu varf ascutit si detalii transparente.

O tinuta relaxata de oras poate fi la fel de usor obtinuta prin alegerea unor piese casual uni sau cu imprimeu in dungi si prin optarea pentru o jacheta de tip blazer.

jacheta-animal-print  jacheta-animal-print

jacheta-animal-print  jacheta-animal-print

Rochia animal print. O tinuta indrazneata si extrem de moderna este schitata cu ajutorul unei rochii midi. Un decolteu adanc permite accesorizarea cu un colier statement auriu, iar imprimeul poate defini, in acelasi timp, si accesoriile alese.

Pentru a tempera abundenta unui singur print ca definitoriu pentru intreaga tinuta, o pereche de sandale cu platforma sau o pereche de botine cu toc kitten uni sunt accesoriile in tendinte care intregesc o tinuta sofisticata.

rochie-animal-print  rochie-animal-print

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.