Accesoriile care transforma orice tinuta intr-una de petrecere

Tinutele de sarbatori sunt privite de cele mai multe ori ca un rezultat al imbinarii celor mai glam piese. Ceea ce aduce, insa, o nota cu atat mai chic, dar si un plus de personalitate, este alegerea acelui accesoriu care ne ajuta sa transformam orice outfit basic intr-unul de petrecere.

Accesoriile aurii. Fie ca alegem un costum negru clasic, fie ca preferam o piesa din tricot, designerii ne propun diverse accesorii aurii pentru a aduce acea nota de glam si de modern tinutei alese.

Dolce&Gabbana prezinta pentru colectia toamna-iarna 2018-2019 brose care pot fi purtate pe reverul sacoului, indiferent daca alegem unul uni sau cu imprimeu, Chanel exemplifica felul in care putem crea un outfit glam cu ajutorul unei curele metalice, iar Chloe propune o noua abordare a bratarilor oversized: purtarea acestora peste piese ample din tricot.

costum-negru-brose-aurii  costum-negru-brose-aurii

accesorii-aurii-iarna-2018-chanel  accesorii-aurii-iarna-2018-chloe

Centurile. Daca centura de talie a aparut din dorinta femeilor de a-si sublinia silueta, aceasta a devenit rapid un accesoriu-bijuterie.

Pentru o tinuta de seara putem opta pentru o centura neagra din catifea cu o catarama aurie, sau pe o centura metalica. Pentru o rochie pe corp sau dintr-un material fin putem alege un model subtire, clasic, si putem continua accesorizarea cu o esarfa in jurul gatului, daca rochia este decoltata, sau cu o capa scurta daca rochia descrie un look clasic.

centura-talie  centura-talie-aurie

centura-talie-bej  centura-talie-gri

Manusile. Lungi sau de lungime medie, manusile cu aspect din piele sunt in sezonul toamna-iarna 2018-2019 un must have, indiferent de stilul preferat. Atunci cand dorim sa accesorizam un outfit de petrecere, putem miza pe un model colorat daca alegem o rochie neagra din dantela, asa cum exemplifica Chanel, sau pe un model negru daca dorim sa compunem o tinuta cu accente clasice.

Pe langa avantajul notei glam si rafinate aduse outfitului, manusile vor reprezenta un detaliu modern, pot fi alese la fel de corect intr-o culoare clasica sau statement si pot fi purtate cu aceeasi usurinta alaturi de rochia dreapta, in A, sau alaturi de un top amplu, casual, si o pereche de pantaloni.

manusi-lungi-oranj-chanel  manusi-roz-chanel

manusi-negre-elegante  manusi-negre-elegante

Geanta caseta. Negru clasic, auriu glam sau combinatii moderne de culori? Indiferent de preferintele cromatice si stilistice, nume precum Chanel sau Oscar de la Renta ne aduc la indemana modele de genti de tip caseta cu ajutorul carora putem sa completam in stil o tinuta de sarbatori.

Putem alege atat modele uni daca tinuta este deja una colorata, sau modele cu broderie florala daca piesele care ne alcatuiesc tinuta sunt uni sau cu un print subtil.

geanta-caseta-bleumarin  geanta-caseta-neagra

geanta-caseta-neagra-flori  geanta-caseta-aurie

Cizmele albe. Din multiplele modele de cizme pe care le putem alege in aceasta iarna, cele albe, lungi sau de tip botina, se afla printre preferatele designerilor. Aducand o nota de rafinament diferita de clasicul impus de tonurile de negru sau nuantele de maro, acestea pot fi purtate atat cu rochii negre, pentru un contrast mereu elegant si in tendinte, cat si cu piese colorate.

Gentile albe pot completa tinuta daca alegem un palton in linii clasice, in timp ce linia moderna a outfitului va fi accentuata de piese cu volane, funde, croiuri oversized sau in nuante de argintiu.

cizme-albe-iarna-2018  cizme-albe-iarna-2018

cizme-albe-iarna-2018  cizme-albe-iarna-2018

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.