Accent on Indigo-colectia Sense pliata pe toate stilurile verii

Combinatia alb-bleumarin este atat o declaratie de stil, cat si un go to atunci cand dorim sa obtinem o tinuta potrivita iesirilor casual, office, dar si classy chic. Iar in zilele calde, cromatica descrisa de acest duo pluseaza prin incadrarea unui astfel de look in popularul stil nautic.

In colectia Accent on Indigo, piesele casual si elegante aduc stilului afisat nu doar accentele chic pe care nu le putem omite din niciun outfit modern, ci si versatilitatea care ne ajuta sa facem multiple combinatii.

Camasile si bluzele in dungi alb-bleumarin sunt piese esentiale in compunerea unei tinute in stilul navy si pot fi incluse cu usurinta intr-un stil glam personalizat sau intr-un outfit de birou.

Pentru iesirile chic, un articol basic precum topul cu dungi alb-bleumarin propune un contrast de efect cu o piesa intr-o culoare aprinsa precum galbenul, rosul sau nuante de roz-violet neon. O simpla schimbare cromatica poate inlocui, insa, tinuta glam cu una business, iar pantalonii bleumarin sau albi sunt piesa necesara intr-o astfel de combinatie.

camasa-dungi  bluza-dungi

camasa-dungi  camasa-dungi-sense

Indiferent de sezon, cardiganul ne scoate din orice impas stilistic, fiind totodata piesa-cheie in zilele racoroase de vara sau in zilele de primavara-toamna.

Un cardigan bleumarin scurt poate fi purtat in tinute de serviciu cu pantaloni pana albi sau negri pentru un look formal. Intr-o tinuta de oras, cardiganul bleumarin completeaza un outfit care permite mai multa culoare, albastrul deschis si rosul fiind ideale intr-un look de vara sau cu accente sailor style.

cardigan-bleumarin  cardigan-bleumarin

cardigan-bleumarin-sense  cardigan-bleumarin-sense

O piesa de un echilibru perfect intre eleganta si accente casual, pantalonul bleumarin a reprezentat in ultimele sezoane o parte a celor mai chic tinute: costumele. Indiferent de croi, pantalonii bleumarin si sacourile in aceeasi culoare compun un outfit in tendinte care inlocuieste deseori clasica rochie in evenimentele glam sau formale.

O eleganta cu note clasice si feminine accentuate poate fi subliniata intr-un outfit de oras sau de serviciu prin combinarea acestor pantaloni cu topuri peplum alb-bleumarin, accesoriile albe sau bej completand in mod ideal tinuta.

Urmarind o directie glam chic, pantalonii bleumarin cu talie inalta pot fi purtati cu topuri cu imprimeu alb-rosu intr-un croi asimetric, stiletto bej sau aurii si genti de dimensiuni mici.

pantaloni-bleumarin  pantaloni-bleumarin

pantaloni-bleumarin  pantaloni-bleumarin-sense

Un top bleumarin poate fi considerat una dintre piesele centrale din garderoba oricarei femei, putand fi integrat in orice tip de tinuta. In functie de material si de croi, il putem purta cu pantaloni sau fuste intr-o tinuta de birou, de zi, dar si de seara.

Un material fin alaturi de detalii feminine precum manecile din volane sau un decolteu cu pliuri duce stilul intr-o directie classy, ideala si pentru un look formal. Pantalonii pana albi sau fustele conice negre completeaza tinuta in acelasi stil, iar materialul vaporos il face ideal zilelor calduroase de vara.

Topurile intr-un croi in A si cu maneci evazate se afla printre cele mai populare alegeri ale acestui sezon si pot fi purtate atat cu jeansi daca alegem un material mai gros, cat si cu pantaloni pana daca optam pentru un material fin. Indiferent de alegerea facuta, bijuteriile aurii aduc tinutei o nota eleganta, in timp ce accesoriile oversized alb-rosii pot incadra tinuta in stilul sailor.

top-bleumarin  camasa0bleumarin

top-bleumarin-sense  bluza-bleumarin-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.