Franjurii – trendul care transforma orice tinuta intr-o declaratie de stil

Pentru a compune un outfit ireprosabil, croiul, materialul si culoarea sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont de fiecare data. Pentru a ne asigura, insa, ca tinuta creata este nu doar corecta, ci si atent personalizata, detaliile introduse joaca un rol extrem de important. Acestea subliniaza nota moderna a look-ului si pun in valoare nu doar un stil chic, ci si unicitatea acestuia.

In 2018, tendintele aleg franjurii ca detaliul chic ce nu poate lipsi din gerderoba, propunand astfel piese si accesorii care pot compune cu usurinta outfituri casual, business, glam sau elegante.

Bluzele si camasile cu franjuri sunt piese pe care le putem integra atat intr-o tinuta de birou, cat si intr-un outfit de oras. Alegand o camasa alba in linii simple, clasice, si o pereche de pantaloni conici uni, aplicatiile tip franjuri vor reprezenta detaliul care aduc o nota de personalitate unei tinute office. Pentru a nu ascunde linia siluetei sub volumul aplicatiilor, o curea intr-o culoare contrastanta sau o pereche de pantaloni cu talie inalta sunt doua dintre optiunile cele mai la indemana.

Inlocuind camasa alba cu o bluza intr-o culoare aprinsa sau cu un model crop cu franjuri lungi, tinuta obtinuta va fi potrivita atat unei iesiri casual, cat si unui context elegant.

camasa-franjuri  camasa-franjuri-ports

camasa-franjuri  bluza-franjuri

Jeansii cu franjuri la terminatie sunt un model in tendinte, combinand perfect stilul vintage cu accentele boho si cu trendurile actuale. O pereche de jeansi skinny pot fi astfel purtati cu sandale elegante cu toc, iar gentile mici si blazerele classy completeaza in stil look-ul abordat.

Pentru o iesire casual, o pereche de jeansi drepti sau evazati reprezinta o directie stilistica la fel de moderna, iar pantofii alesi pot varia de la modelul sport chic propus de Dior la sandale statement cu bareta lata si toc jos.

blugi-franjuri  blugi-franjuri

blugi-franjuri  blugi-franjuri-dior

Rochia cu franjuri este un must have atat pentru sezonul cald, cat si pentru tendintele anuntate pentru sezonul toamna-iarna 2018. Daca Ferragamo, Calvin Klein si Sachin&Babi propun modele midi cu franjuri suprapusi, Balmain prezinta o abordare diferita, ideala pentru o iesire de seara: rochiile mini cu franjuri la terminatii.

Bicolore sau multicolore, rochiile cu franjuri suprapusi sunt ideale pentru femeile cu o silueta androgina, iar pantofii cu toc devin un accesoriu necesar pentru modelele cu un croi midi.

rochie-franjuri-ferragamo  blugi-franjuri-sachin

blugi-franjuri-balmain  blugi-franjuri-klein

Fusta cu franjuri este acea piesa pe care ne putem baza pentru o tinuta statement, indiferent de restul elementelor. Pentru un look boho chic, o curea cu o catarama masiva si o camasa din denim recomanda tinuta oricarui tip de silueta.

Tricourile basic, uni, completeaza un look relaxat de oras, in timp ce o fusta cu franjuri purtata cu un blazer lung si cu o pereche de sandale cu toc descrie tinuta printr-un echilibru perfect intre clasic, elegant, relaxat si modern.

fusta-franjuri  fusta-franjuri

fusta-franjuri  fusta-franjuri

Un outfit elegant, potrivit unei intalniri formale, unui cod vestimentar de birou sau unei iesiri high class, pastreaza aplicatiile din franjuri ca un detaliu-accesoriu.

Pentru o tinuta all black, esarfa neagra cu franjuri fini devine un accesoriu statement care pluseaza prin rafinament, un efect obtinut la fel de bine printr-o vesta lunga cu franjuri la terminatie, o fusta conica sau, urmand exemplul designerului Victoria Beckham, printr-o rochie neagra clasica.

esarfa-franjuri  jacheta-franjuri

fusta-franjuri  rochie-franjuri

Una dintre cele mai chic genti ale momentului, geanta cu franjuri transforma orice tinuta basic intr-una imposibil de ignorat. Pentru acest sezon, Dior propune modele negre cu accente de culoare, perfecte pentru o tinua all black, in timp ce Loewe aduce in prim plan modele casual, de dimensiuni mari, perfecte pentru o tinuta casual de zi cu piese intr-un croi amplu.

Pentru o iesire casual chic, Alexander Wang accesorizeaza o tinuta relaxata cu o geanta tip satchel de dimensiuni mici, in timp ce Celine combina geanta mini glam cu aplicatii metalice cu piese romantice precum fustele plisate sau camasile albe vaporoase.

geanta-franjuri-dior  geanta-franjuri-loewe

geanta-franjuri-alexander-wang  geanta-franjuri-celine

Pantofii cu franjuri sunt un accesoriu care poate accentua nota moderna a unei tinute romantice, dar si a unui look classy. Iar culorile si textura sunt detaliile care ne ajuta sa alegem modelul potrivit.

Astfel, pentru un look boem de oras, fustele si rochiile cu volane pot fi usor accesorizate cu sandale cu franjuri fini din material textil, o tinuta casual sau classy recomanda o pereche de botine cu franjuri din aceeasi textura, in timp ce un outfit statement de seara poate fi obtinut printr-o pereche de pantofi cu toc transparent si aplicatii metalice de tip franjure.

pantofi-franjuri  pantofi-franjuri

pantofi-franjuri-marant  ghete-franjuri-versus

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.