5 trenduri office de baza in sezonul rece

In sezonul rece, tendintele in stilul office vizeaza cate un element care schimba intreaga tinuta. Fie ca este vorba despre culoare, despre un twist foarte feminin sau despre un croi care poate avantaja silueta, trendurile care sustin un look de birou pot fi adoptate de orice silueta si orice stil.

Puloverul galben. Culoarea solara incalzeste orice outfit, cu atat mai mult daca acesta se rezuma la non-culori sau la culori neutre. Un pulover intr-o nuanta de galben poate fi, deci, usor de asortat unei fuste conice negre sau gri, iar un decolteu amplu permite ca puloverul sa fie purtat peste o camasa cu guler clasic, incheiata pana la ultimul nasture.

pulover-galben-office  pulover-galben-office

pulover-galben-sense  pulover-galben-sense

Camasa cu funda. Un detaliu feminin, funda ca accesoriu al bluzelor sau camasilor este un element care poate aduce un plus de volum in zona bustului, dar si o tusa eleganta. Pentru a echilibra conturul tinutei, este indicat sa purtam o astfel de bluza cu terminatia sub talia fustei sau a pantalonului, iar accesorizarea poate completa armonios tinuta doar pentru topurile cu decolteu.

bluza-funda-office  bluza-funda-office

bluza-funda-office  bluza-funda-office-sense

Fusta in A. O fusta midi cu un croi amplu si talie inalta este una dintre cele mai feminine si mai moderne piese office. Un model ce avantajeaza atat persoanele cu o silueta trunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) cat si pe cele care vor sa camufleze zona soldurilor, fusta midi poate fi purtata cu leggings in zilele reci, pantofi cu toc si topuri cu terminatia ascunsa sub talia fustei. Griul este o varianta moderna a clasicului negru si poate fi usor asortat cu piese roz sau chiar rosii.

fusta-midi-ampla  fusta-midi-ampla

fusta-gri-sense-ampla   fusta-gri-ampla

Rochia cu volane. Volanele aduc avantajul de a plusa prin volum. Astfel ca o silueta subtire poate fi avantajata de un model cu volane laterale, in timp ce o silueta de tip para (umeri ingusti, solduri pronuntate) poate fi flatata printr-o rochie cu volane in partea superioara. Pentru a balansa, insa, volumele stilistii propun modele cambrate.

rochie-volane-bleumarin  rochie-volane-bleumarin

O piesa violet-Burgundy. O fusta sau un pantalon violet-Burgundy aduce nu doar culoare, ci si un plus de stil tinutei de birou. Nuantele de bleu, bej sau rosu completeaza cromatic tinuta, insa si o piesa neagra este la fel de potrivita. Un material sidefat necesita o accesorizare glam sau clasic-eleganta, in timp ce nuantele inchise, mate, trimit spre o accesorizare minima.

fusta-mov-conica  pantaloni-burgundy

fusta-conica-violet-sense  pantaloni-violet-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.