5 piese in carouri pe care trebuie sa le avem in acest sezon

Ca in fiecare sezon, o anumita culoare si un anume imprimeu ne dau reperele stilistice de care trebuie sa tinem cont in alegerea unui outfit in tendinte. Iar daca rosul cald a fost stabilit ca fiind culoarea sezonului, carourile sunt cu siguranta imprimeul in functie de care ne putem compune tinutele.

Un look office este astfel usor obtinut prin alegerea unui costum in carouri, un outfit care domina prezentarile de moda. In functie de silueta, putem opta pe un model cu sacou cambrat pentru a sublinia talia, sau pentru sacouri cu un croi amplu pentru a masca zona taliei sau a soldurilor. Ambele modele sunt la fel de potrivite in obtinerea unui look in tendinte, ideal pentru o aparitie business chic. Culorile variaza de la clasicul gri Jason Wu sau Trussardi la accente de verde, albastru si roz, iar accesorizarea pluseaza prin stil.

Astfel ca un sacou cu maneci trei sferturi poate fi purtat cu manusi din piele intoarsa intr-o nuanta diferita, bluzele cu guler inalt aduc o nota rafinata tinutei, iar curelele in talie purtate peste sacourile cambrate transforma look-ul intr-o aparitie sofisticata. Aceasta nota este sporita prin alegerea unei curele intr-una dintre culorile imprimeului de pe costum.

costum-Jason-Wu  costum-trussardi

costum-Bally  costum-paul-smith

Pantalonii in carouri sunt, de asemenea, o dovada a faptului ca orice croi poate fi potrivit daca este asortat si accesorizat ca atare. Unul dintre modelele cele mai populare este pantalonul lung care acopera in intregime incaltamintea. Pentru a echilibra stilul este indicat sa purtam acest model cu un top fara maneci sau cat mai scurt.

Un croi crop si amplu, de tipul cullotes, asa cum prezinta Dior, poate fi purtat cu un pulover oversize cu terminatia ascunsa sub talia pantalonului, in timp ce modelele conice sau drepte intr-o culoare deschisa, in stilul Paul Smith si Hermes, ajuta la formarea unui look chic de oras. Pentru un astfel de look accesorizarea este bazata pe pantofi cu talpla plata, iar jachetele scurte din piele sau sacourile intr-un croi lejer completeaza perfect stilul.

Pantaloni-carouri-Esteban  Pantaloni-carouri-Dior

pantaloni-carouri-paul-smith  pantaloni-carouri-hermes

Culorile calde, pamantii, raman imaginea cromatica a sezonului de tranzitie, iar anul acesta se regasesc in rochiile si puloverele Huishan sau A Detacher. Rochiile de tip pulover sunt printre piesele emblema ale toamnei, iar in acest sezon putem opta pentru modele cu maneci foarte lungi si guler inalt, in nuante calde de maro, pe care sa le asortam unei perechi de cizme inalte intr-o nuanta asemanatoare.

Pentru iubitoarele stilurilor si culorilor clasice, puloverele in carouri cu un croi oversized pot fi purtate cu fuste negre in A, de o lungime midi, dar si cu pantaloni negri crop. Ce introduce, insa, Huishan Zhang in aceste modele aparent clasice? Detalii precum insertii transparente sau aplicatii contrastante in linii verticale, acestea lungind optic linia picioarelor.

rochie-carouri-huishan  rochie-carouri

pulover-carouri-huishan  pulover-carouri-huishan

In niciun an carourile nu s-au impus atat de mult ca in 2017, iar jachetele lungi tip trenci sau de tip sacou sunt printre preferatele designerilor. Acestia propun modele fie cambrate si in nuante calde, pentru un look glam feminin, fie oversized, preponderent in tonuri de gri, pentru un outfit business.

Pentru un look office, acestea din urma pot fi purtate cu piese negre sau in nuante de gri, pantalonii cu talie inalta si bluzele cu guler inalt fiind printre cele mai trendy optiuni in schitarea outfitului.

jacheta-carouri-missoni  jacheta-carouri-alessandra

jacheta-lunga-carouri  jacheta-lunga-carouri

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.