5 piese esentiale pentru garderoba de concediu

Cand ne gandim la concediul de vara, este imposibil sa nu ne entuziasmam instant la ideea pregatirii unei noi garderobe, a unor tinute cat mai lejere si a outfiturilor cat mai chic, gata sa ne insoteasca in crearea de noi amintiri.

All white. Primul lucru pe care trebuie sa il bifam pe lista de shopping? Tinuta all white. Designeri precum Tod’s sau Michael Kors au pregatit camasi, fuste si pantaloni de un alb imaculat care vor arata minunat pe pielea bronzata, asigurand totodata confortul necesar.

Unul dintre avantajele majore ale combinatiei dintre o camasa alba vaporoasa si un pantalon amplu este ca o curea intr-o culoare contrastanta este suficienta pentru a sublinia talia, aducand stilul chic in prim plan. Pentru un look la fel de actual, celebritatile opteaza pentru rochia alba in A sau pentru cea care urmeaza relaxat linia siluetei, asortand la fel ca pe catwalk: sandale maro cu platforma sau cu toc gros, genti si palarii din paie sau cu franjuri, toate aceste detalii accentuand un stil modern, efortless chic, ideal pentru un concediu de vara.

alb-kors  alb-tods

rochie-alba-vara  rochie-alba-palermo

fusta-alba-sense  bluza-alba-sense

rochie-alba-sense  

Dungile marinaresti. Albul este in mod cert cea mai potrivita alegere pentru sezonul cald, bleumarinul se incadreaza minunat in spiritul estival, iar daca le alaturam o piesa rosie obtinem cu usurinta un look sailor style, mereu in voga in lunile de vara. Pentru a-i accentua notele specifice, putem miza pe piese cu imprimeu in dungi alb-bleumarin, fie ca este vorba despre o rochie sau un top.

Rochia cu dungi alb-bleumarin poate fi usor asortata cu bijuterii, genti sau esarfe in nuante de rosu, in timp ce bluza cu dungi in aceste culori schiteaza tinuta perfecta de vara alaturi de o fusta rosie. Iar daca asocierea clasica de culori si piese poate cunoaste vreo competitie stilistica, atunci asortarea fuste cu imprimeu floral-topuri cu dungi este cu siguranta cel mai chic adversar.

  bluza-dungi

rochie-dungi-sense  bluza-dungi-sense

fusta-flori-jamie  fusta-print

Fusta vaporoasa cu print floral. Zilele de concediu refuza tinute cambrate sau culori terne. Din acest motiv, fusta cu imprimeu floral si un croi in A sau doar usor vaporos este piesa la care putem apela cu incredere.

Talia inalta va atrage atentia asupra siluetei, adaugand optic centimetri in plus, croiul relaxat mascheaza mici imperfectiuni, iar topurile uni colorate completeaza un stil modern ce refuza sa ramana in anonimat. Un avantaj in plus al unei astfel de tinute? In acest mix de culori, putem alege cu usurinta o geanta in ton cu topul sau cu pantofii, dar si intr-o culoare in acord cu imprimeul fustei.

fusta-flori-midi  fusta-flori-midi

fusta-flori-sense  fusta-flori-sense

Topurile bleu. Un compromis cromatic vara? Acest lucru poate fi evitat cu usurinta prin pastrarea in tinuta aleasa a unei piese albe si completarea look-ului cu o bluza, o camasa sau un tricou simplu bleu. Aceasta combinatie se traduce de fiecare data printr-un look relaxat, dar in acelasi timp feminin si usor de asortat.

Gentile si sandalele pastel aduc o tusa de culoare, insa si accesoriile albe, argintii sau oranj completeaza la fel de bine outfitul. Un top care nu trece de linia soldurilor poate fi purtat cu o pereche de pantaloni cu talie medie, in timp topurile peplum si camasile cu terminatia ascunsa sub talia fustei sau a pantalonului pot fi purtate cu o piesa cu talia inalta.

camasa-bleu-vara  camasa-bleu-vara

top-bleu-peplum  top-bleu-elegant

top-albastru-sense  top-albastru-sense

Cardiganul subtire. De cele mai multe ori, garderoba de vacanta omite una dintre cele mai importante piese si anume cardiganul subtire, ideal si necesar pentru serile racoroase. Pentru a fi in acord cu sezonul, modelele albe sau in nuante de bleu/roz sunt printre cele mai potrivite optiuni.

Cardiganul roz pal pluseaza printr-o nota feminina alaturi de o tinuta all white, in timp ce modelele in nuante de albastru vor arata de fiecare data minunat cu un top, o fusta sau un pantalon cu accente de galben-oranj.

cardigan-vara  cardigan-scurt-vara  cardigan-turquoise

cardigan-alb-sense  cardigan-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.