5 moduri in care purtam imprimeurile preferate ale designerilor in 2019

Dupa o iarna in care paltoanele lungi, hainele oversized si gecile matlasate au dominat moda si stilurile personale, tendintele sezonului primavara-vara 2019 ne ofera acum posibilitatea de a alege dintre numeroasele modele de rochii in imprimeuri moderne, potrivite tuturor exigentelor stilistice.

Imprimeul abstract-geometric revine in trendurile lui 2019 prin prezentarile Givenchy sau Dennis Basso, prin rochii lungi cu printuri contrastante si croiuri potrivite iubitoarelor stilului clasic, dar si femeilor care doresc sa urmeze cele mai noi tendinte.

Givenchy accentueaza totodata o combinatie de culori pe care nu o putem ignora in acest an daca dorim sa includem elemente chic si glam in tinutele preferate: verde-albastru. Pentru a pastra o linie clasica potrivita atat unui look de zi, casual, cat si unui outfit office sau de seara, rochiile cu print alb-negru sunt printre cele mai potrivite optiuni. In acest an, putem profita de noile repere stilistice prin completarea tinutelor in alb-negru cu genti, pantofi, esarfe sau jachete intr-o nuanta aprinsa de rosu.

rochie-imprimeu-geometric-givenchy  rochie-imprimeu-geometric-givenchy

rochie-imprimeu-geometric  rochie-imprimeu-sense

Un mod prin care ne putem prezenta fara cuvinte pasiunea pentru moda, trenduri, dar si preferinta pentru un stil cat mai personalizat, este adoptarea look-urilor in doua sau mai multe imprimeuri.

Daca in urma cu multi ani, una dintre regulile de baza ale modei era pastrarea unui singur print si a maximum trei culori intr-o tinuta, designerii au declasat acest must prin tinute in imprimeuri diferite, pe care putem miza in orice context.

Pentru un look office, de birou, putem alege costume in carouri pe care sa le purtam cu o camasa polka dots, in timp ce o tinuta de zi poate fi compusa usor dintr-un top in dungi si o fusta florala sau in buline.

imprimeu-carouri-polka  imprimeuri-2019

costum-carouri-polka  rochie-imprimeu

Una dintre cele mai usoare modalitati de a crea un look elegant, feminin si in acord cu moda sezonului primavara-vara, este alegerea imprimeurilor contrastante. Dennis Basso si Oscar de la Renta ne prezinta pentru acest an rochii maxi albe cu un print rosu aprins sau negru.

O astfel de rochie poate fi usor asortata cu genti si pantofi in culoarea imprimeului, croiul fiind cel care defineste cel mai potrivit context: un model cu bretele si talie empire, care va avantaja femeile cu o silueta petite, va fi potrivit mai ales pentru iesirile de zi, un croi cu decolteu adanc va fi ideal pentru evenimente classy, iar o rochie cu un croi maxi, lejer, fara maneci, este o piesa ideala pentru un look relaxat de zi.

Daca dorim sa introducem acest trend si in tinutele de birou, atunci topurile in doua culori si cu un print floral pot fi cele mai potrivite optiuni, mai ales daca vom asorta cu un pantalon intr-una dintre cele doua culori.

rochie-flori-basso  rochie-flori-basso

rochie-flori-basso  bluza-flori-sense

Imprimeul floral a cunoscut numeroase transformari de-a lungul anilor, iar in 2019 s-a decis ca rochiile cu print floral multicolor vor fi cele mai feminine si mai chic piese vestimentare.

Bretelele inguste, suprapunerile in zona decolteului, slitul adanc, transparentele sau volane sunt cateva dintre reperele care vor accentua noda moderna a unui astfel de outfit, insa ceea ce va aduce astfel de rochii romantice in topul pieselor must-have este imprimeul multicolor.

rochie-lunga-flori  rochie-maxi-flori

rochie-midi-flori  rochie-flori

Imprimeul supradimensionat este o imagine a unui outfit glam si indraznet, iar nume precum Dolce&Gabbana, Andrew Gn sau Carolina Herrera ne exemplifica felul in care putem introduce acest trend in orice tip de tinuta.

Rochiile albe lungi cu un print oversized multicolor sunt ideale pentru evenimentele glam, cu atat mai mult daca alegem o centura aurie in talie, un model cu maneci bufante sau cu un print cu paiete.

Pentru un eveniment de zi, putem opta pentru o rochie cu imprimeuri supradimensionate, multicolore, in timp ce rochia midi cu bretele inguste este ideala pentru un stil casual, de zi.

rochie-alba-lunga  rochie-alba-lunga

rochie-lunga-imprimeu  rochie-imprimeu

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.