5 moduri chic in care vom purta fustele in tendinte la inceputul lui 2019

Moda primelor luni ale anului 2019 se reinventeaza si isi propune sa readuca in prim-plan tinute cat mai feminine si piese elegante pe care le admiram deja in prezentarile pentru sezoanele viitoare. Pentru a ne pregati pentru aceasta noua abordare si pentru trecerea de la stilurile normore, cat mai relaxate, la cele care vor sublinia notele clasice, feminine, putem face un prim pas prin alegerea fustelor pe care designerii ni le propun pentru sezonul rece si pentru cel de tranzitie.

Fustele cu model in carouri s-au impus la finalul lui 2018 ca una dintre tendintele de baza, iar trendul acestor modele potrivite atat look-urilor office, cat si celor casual sau elegante, se pastreaza si in 2019. Pentru un outfit casual, putem alege fuste lungi, usor evazate, din material gros, perfecte pentru zilele reci si le putem asorta cu jachete scurte sau cu haine din blana.

Pentru o nota mai clasica putem opta pentru fuste midi creion, usor de asortat unor topuri cu un croi drept, relaxat, dar si pentru fuste clos, pe care le putem purta cu bluze pe corp. In functie de cromatica, cele doua combinatii promit tinute office, de birou, sau casual, de oras, la fel de moderne si elegante.

fusta-maxi-carouri  fusta-lunga-carouri

fusta-midi-carouri  fusta-midi-carouri-sense

Fustele din denim au ramas o piesa de baza in garderoba, indiferent daca mizam pe un model drept sau in A.

Pentru 2019, designerii si stilistii ne incurajeaza sa le purtam in combinatii cat mai feminine, cu bluze cu imprimeu floral sau bluze din tricot cu guler inalt. Perfecte si pentru o tinuta classy, fustele midi cu un croi amplu pot fi purtate cu topuri cu aspect metalizat si pantofi cu toc pentru un look elegant cu accente vintage.

fusta-midi-denim  fusta-midi-denim

fusta-midi-denim-clos  fusta-midi-denim-sense

Daca alegem o fusta midi colorata, una dintre cele mai chic moduri de a o purta in aceasta iarna este alaturi de un dres in aceeasi culoare sau intr-o culoare pe care o regasim in tinuta. Optand pentru o accesorizare cu o pereche de pantofi in aceeasi nuanta cu dresul, vom obtine imaginea unei siluete mai inalte, in timp ce o centura colorata in talie va accentua armonios linia siluetei.

Pentru sezonul de iarna 2019, putem alege culori puternice, modele drepte sau cu pliuri si putem asorta atat cu pulovere sau sacouri uni, cat si cu bluze cu imprimeu multicolor.

fusta-midi-albastra  fusta-midi-roz

fusta-midi-model  fusta-midi-maro

Moda retro-vintage este accentuata in acest sezon prin fuste cu nasturi decorativi, fie cu un croi in linii drepte, fie parte peste parte.

Acestea pot fi purtate in orice context, modelele cu nasturi in partea centrala avantajand femeile care doresc sa distraga atentia de la linia soldurilor, in timp ce modelele cu nasturi laterali avantajeaza mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

fusta-mini-nasturi  fusta-midi-nasturi

fusta-nasturi-sense  fusta-nasturi-sense

Una dintre cele mai populare tendinte, surprinsa atat in prezentarile de moda cat si in moda urbana, descrie o combinatie feminina, eleganta, uneori cu accente vintage: fusta midi si cizmele lungi.

Fustele de o lungime midi, sub genunchi, sunt potrivite mai ales femeilor cu o silueta inalta, insa pot avantaja la fel de bine si siluetele petite daca sunt purtate cu tocuri si daca modelul este unul cu talie inalta, la vedere. Acestea pot fi purtate intr-o tinuta de birou cu jachete scurte sau cu pulovere cu guler inalt, dar si intr-un outfit casual alaturi de topuri cu volane, pentru un look cat mai modern.

fusta-midi-albastra  fusta-midi-pliuri

fusta-midi-galbena   fusta-midi-roz

fusta-midi-mov-sense  fusta-midi-pliuri-rosie-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.