5 modele de rochii in tendinte pe care mizeaza si celebritatile

Sa alegem dintre numeroasele modele de rochii pe care designerii si stilistii ni le propun pentru fiecare sezon poate fi o sarcina pe cat de placuta, pe atat de dificila. Astfel, pentru a ne asigura lista finala a pieselor si a trendurilor pentru care vom opta in 2019, putem miza pe tinutele create de cele mai populare fashion icons ale momentului, adaptandu-le ulterior propriului stil.

Cordon in talie. Sublinierea taliei cu ajutorul unei centuri, al unui brau sau doar prin croi nu mai este de mult un detaliu optional pentru iubitoarele de moda. Chiar daca alegem o rochie cu nasturi ca cea a Pippei Middleton, un model midi in A, asa cum propune Meghan Markle, sau o rochie mini casual in stilul ales de Ayshwarya Ray, cordonul va sublinia talia si va crea un look chic si modern.

De asemenea, croiul amplu in partea de jos aduce de fiecare data un plus de feminitate cu tuse vintage, fiind perfect atat pentru un stil office, cat si pentru o tinuta casual de zi.

rochie-midi-cordon  rochie-midi-cordon

rochie-rosie-cordon  rochie-midi-cordon-sense

Nuante pastel. Indiferent de culorile alese in topul trendurilor unui anumit sezon, nuantele pastel raman un reper stilistic important in fiecare an. Femeile cu o culoare a parului mai inchisa vor fi avantajate in special de nuantele de roz pal, in timp ce un ten si o nuanta deschisa a parului vor fi scoase in evidenta de albastru pastel.

Pe langa o nuanta delicata, la fel de relevant pentru obtinerea unui outfit feminin este si croiul rochiei. Astfel, modelele mini drepte sau cele midi in A, cu un croi cat mai basic, vor fi printre optiunile pe care putem miza cu incredere, iar accesorizarea discreta in bej sau nude va completa ideal tinuta.

rochie-roz-mini-beckham  rochie-bleu-midi

rochie-roz-pastel-sense  rochie-albastru-pastel-sense

Dungi si materiale naturale. Trendul pieselor cu imprimeu in dungi ne va insoti cu siguranta si in urmatorii ani, motiv pentru care includerea unei astfel de rochii in garderoba este un must! pentru orice iubitoare de moda.

O nota de noutate este adusa in acest an de culorile deschise si de materiale precum inul sau bumbacul organic. Meghan Markle, Gemma Chan si Victoria Beckham aleg astfel de rochii in dungi cu un croi cat mai simplu si cu talia accentuata, accesorizarea numind in final directia stilistica: o pereche de pantofi stiletto negri cu barete fine pentru un look clasic, sau o pereche de pantofi galbeni pentru o tinuta moderna cu accente glam?

rochie-dungi-meghan  rochie-dungi-midi

rochie-dungi-midi  rochie-dungi-sense

Verde crud. Moda sezonului primavara-vara 2019 este luata cu asalt de tinute in nuante deschise de verde, iar celebritatile urmeaza cu eleganta si naturalete manifestul designerilor.

Miranda Kerr si Amal Clooney aleg rochii in stiluri diferite, demonstrand ca o nuanta statement poate transforma orice outfit intr-unul modern si imposibil de trecut cu vederea. Modelele midi pe corp cu o centura in talie vor fi perfecte pentru un stil office, in timp ce o rochie mini in A, accesorizata cu o pereche de pantofi colorati, va fi garantia unui look glam de seara.

rochie-verde-midi  rochie-verde-amal

rochie-verde-sense  rochie-verde-sense

Volane. Rochiile cu volane au ramas si in moda anului 2019 una dintre cele mai relevante si mai feminine trenduri. Iar modelul care imbina perfect notele casual cu cele elegante este rochia mini sau midi cu volan la terminatie.

Actritele Maggie Gyllenhal si Jessica Chastain opteaza pentru astfel de rochii pentru evenimente mondene, demonstrand ca atat un croi drept, relaxat, cat si un model cambrat vor descrie un stil modern, incadrat minunat in decorul stilistic al sezonului.

rochie-volan  rochie-volan-jessica

rochie-albastra-volan  rochie-corai-volan-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.