4 tendinte pentru pantofii noului sezon

Daca, in linii mari, stilurile in voga devin din ce in ce mai simpliste si mai relaxate, indreptate spre minimalism sau normcore, accesoriile respecta in continuare dinamica estetica a modei.

Pentru sezonul primavara-vara 2017, designerii au bifat unele elemente care trebuie sa se regaseasca in tinutele tuturor celor pentru care un look modern nu este o optiune ci o necesitate.

Albul se regaseste pe catwalk sub diverse forme. De la pantofii casual sport cu talpa plata Dior, care pot intregi cu succes un look relaxat, impreuna cu o pereche de pantaloni conici trei sferturi, pana la cei cu toc inalt sau cu detalii feminine precum funde intr-o culoare contrastanta, albul imaculat a devenit un must have. Iar combinatiile all-white, alb-negru sau alb-pastel sunt printre cele recomandate.

pantofi-albi-dior pantofi-albi-hermes pantofi-albi-rag-bone pantofi-albi-lim

Culorile puternice aduc o nota fresh si optimista tinutei si pot fi purtate atat alaturi de o piesa in aceeasi culoare, asa cum propune Max Mara prin combinatia oranj-oranj, cat si alaturi de o piesa multicolora, daca printre culorile acesteia se afla si cea a pantofilor. Tinuta Dolce&Gabbana formata dintr-o rochie midi multicolora si pantofi rosii cu toc inalt este unul dintre exemplele care abunda in feminitate si stil.

pantofi-colorati-max-mara pantofi-colorati-d&g pantofi-colorati-saab pantofi-colorati-valentino

Eleganta poate fi definita prin diverse elemente, insa liniile fine sunt de fiecare data un imperativ. Pentru acest sezon, designerii propun modele elegante prin culoare (rosul Chloe), prin barete subtiri si toc cui, asa cum observam in prezentarea Haider Ackermann, prin nuante si combinatii clasice bej-negru regasite in colectia Louis Vuitton, dar si prin elemente decorative statement intalnite in prezentarea Dolce&Gabbana.

pantofi-chloe Haider Ackermann Spring 2017 louis-vuitton d&g

Varful ascutit ramane un reprezentant al modelelor clasice, elegante, si poate fi adoptat cu usurinta oricarui tip de outfit. O pereche de botine Louis Vuitton poate fi purtata cu o pereche de culottes, pantofii negri cu talpa plata Dior pot accesoriza o rochie midi sau maxi cu o croiala ampla, in timp ce pantofii cu toc inalt Stella McCartney si Marni intregesc tinute elegante sau office formate cu pantaloni crop, conici sau drepti.

Louis Vuitton Dior Stella McCartney marni

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.