3 tinute office cu personalitate

Moda se schimba si se reinventeaza constant, iar stilurile devin din ce in ce mai versatile, dar si mai permisive. Astfel, daca in urma cu doar cativa ani stilul office era reprezentat, de exemplu, prin costume negre sau prin rochii midi gri ori bleumarin, stylingul actual permite si chiar incurajeaza combinatii cat mai exuberante.

Costume colorate. Costumul office care nu depasea limitele cromatice negru-gri-bleumarin, devine din ce in ce mai mult o expresie a stilurilor indraznete, dar la fel de feminine si de elegante. Un costum in nuante inchise de roz poate fi purtat cu topuri negre, ca in exemplul dat de actrita Blake Lively, in timp ce rozul pastel se aliaza cu nuante de gri, dar si cu alb sau nuante diferite de roz.

Un avantaj al costumului colorat? Includerea separata a pieselor in tinute urbane. Spre exemplu, un sacou roz alaturi de jeansi si coliere statement poate crea un look ideal pentru un styling modern, in timp ce o fusta roz purtata cu o camasa din denim se situeaza pe aceeasi treapta a feminitatii indraznete si a stilurilor in tendinte.

costum-office-roz  costum-office-roz  costum-office-roz-pal

costum-office-roz  costum-office-roz-sense

Piesa cu imprimeu. Pentru a iesi din zona de confort a tinutelor uni, compunerea unui look office in jurul unei piese cu imprimeu este una dintre cele mai la indemana solutii. Imprimeurile cu dungi, cu buline sau cele florale raman printre preferintele stilistilor, iar asortarea cu o piesa uni este ideala.

Astfel, o fusta office conica poate fi purtata cu topuri sau camasi intr-o culoare care se regaseste in imprimeul fustei. Iar daca tinuta ramane intr-o zona cromatica definita de doar doua culori, ori de nuante inchise, terne, o curea intr-o culoare diferita si un colier statement transforma instant look-ul intr-unul modern si personalizat.

office-look  office-look  office-look

  

Piesa intr-o culoare aprinsa. O singura piesa intr-o nuanta puternica poate schimba radical imaginea intregului look de birou. Poate fi vorba despre un sacou rosu purtat cu o bluza sau cu o rochie cu imprimeu floral in nuante calde, sau o fusta roz asortata unui top alb, gri sau roz pal. O astfel de piesa colorata poate fi inclusa cu usurinta atat in tinutele de oras, cu accesorii colorate, cat si in outfituri elegante, cu tuse formale.

De asemenea, alaturi de alb si bleumarin, rosul compune tinute in stilul navy atat de iubit de stilisti in sezonul cald, in timp ce rozul purtat cu o culoare la fel de puternica (rosu, oranj) sau chiar cu o nuanta pudrata de roz creeaza tinute glam de oras.

sacou-rosu  sacou-rosu-sense

fusta-office-roz  fusta-roz-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.