Paltonul la superlativ !

Una dintre cele mai mari greseli pe care le facem deseori in anotimpul rece este atentia acordata aproape in exclusivitate elementului surpriza in detrimentul ambalajului. Si nu, de data aceasta nu vorbim despre cadourile de sub brad ci despre tinuta pe care o ascundem sub gegile si paltoanele pe care le consideram in mod eronat insignifiante.

Prima impresie porneste de la primul strat al outfitului, iar acele cateva secunde pe care le avem la dispozitie pentru o recenzie pozitiva depind in mare parte de aceasta regula. La ce modele si culori sa apelam, deci, pentru a exploata 100% aceasta regula?

Rosu! Considerata de multe dintre noi o culoare prea puternica si prea indrazneata pentru iarna, rosul nu ne permite sa stam pe ganduri: vrem sau nu vrem sa jucam tinuta pe o singura carte si sa ne-o asumam in totalitate? Daca ne ghidam dupa numele celebre care au mizat pe aceasta culoare, putem doar conchide ca alegerea este cat se poate de inspirata. Paltoanele rosii midi sau maxi vor arata minunat alaturi de o pereche de cizme lungi, asa cum ne demonstreaza Kate Middleton sau in contrast cu o tinuta all black, daca o alegem ca exemplu pe Mary Donaldson, printesa Danemarcei. O rochie midi inflorata este o optiune la fel de feminina pe care o putem trece in fruntea listei.

kate middleton kate middleton

anne hathaway Mary, Crown Princess of Denmark

Pentru a ne oferi argumentul decisiv, Chanel si Miu Miu au ales rosul pentru a se evidentia din nou pe catwalkurile internationale.

Chanel 2015 miu miu

guler amplu dantela

Albul clasic. Desi suntem in unanimitate de acord ca paltonul negru este dovada de necontestat a elegantei, nu trebuie sa uitam faptul ca albul poate deveni foarte usor un adversar la fel de puternic. Desi de o eleganta high class si mai pretentioasa, paltonul maxi in tonuri de alb poate incuraja atat un stil casual cu jeansi si pulovere in culori inchise, cat si o tusa sofisticata printr-o tinuta all white si un model maxi.

Barbara Casasola Spring 2016 fendi

street style 2be8e48ff9edb8acd064a02e71ad36f3                white coat stofa

Daca toamna si primavara au devenit o marca a trenciului bej a la Burberry, paltonul in aceesi culoare ii preia statutul in zilele reci. Clasic, usor de asortat si de accesorizat, stilistii ne recomanda sa purtam paltonul bej la o tinuta uni in aceeasi culoare, in timp ce fotografiile de street style extind aria posibilitatilor de asortare spre negru, alb, denim, elegant si smart chic.

beige coatbeige coat

stofa.blana beige coat

Obisnuite deja cu pozitia de varf a combinatiilor alb-negru, nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni ca acestea au monopolizat podiumurile de moda si in ultimele sezoane.

black white coat ungaroblack and white

Una dintre cele mai indragite si mai in voga idei de asortare este cea care urmeaza aceeasi linie cromatica. Daca sunteti, insa, un fan al culorilor, un pulover sau un accesoriu intr-o nuanta calda poate schimba in totalitate suflul tinutei. Iar lista modelelor sau a imprimeurilor este nelimitata, de la carouri si indragitul houndstooth la dungi si complimente pe masura.

black white coat black white  black white

CA3653 MODEL FATA 1 carouri

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.